NOMENAMENT NOU CAP DEL COS DE MOSSOS D'ESQUADRA I REORGANITZACIÓ DE LA PROTECCIÓ. PÉRDUA DEL CONTROL.

Les primeres reaccions a la votació del ple del Parlament de Catalunya del passat dia 27 d'octubre no s'han fet esperar. D'acord a les mesures adoptades en l'aplicació de l'article 155 de la CE, gairebé de forma automàtica s'ha decretat un relleu en la prefectura del cos dels mossos d'esquadra i s'han determinat les primeres decisions operatives del cos més visuals cara la ciutadania pel que fa a la protecció d'autoritats, retirar la protecció a aquells càrrecs cessats i mantenir-la segons grau de risc i vulnerabilitat d'algunes personalitats.




A ningú se li pot escapar i pot negar el fet, doncs, que el control de les "eines d'estat" no estan sota control del suposat govern de la República de Catalunya.

Agradarà més o agradarà menys, però aquesta és la realitat. Per tant, cal preguntar-se moltes coses i sobretot ser realistes i pragmàtics, perquè el realisme i el pragmatisme s'estan imposant clarament i d'una forma pacífica, cívica i ajustada a l'ordenament jurídic vigent.

Aquests dos fets esmentats i que ja han estat decretats i ordenats operativament, per al qui escriu, no són menors, són de gruix i irrefutables. Són les primeres conseqüències del que analitza i qualifica l'analista Enric Juliana com un greu error.




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

LA GRAN COMENTADA FOTO DEL PERFIL INSTAGRAM DE MOSSOS

HABEMUS DIRECTOR GENERAL DE COORDINACIÓ DE POLICIES LOCALS DE CATALUNYA

LA PRESÈNCIA DE DONES EN ELS COSSOS DE POLICIA LOCAL A CATALUNYA