ODI PRESENT A LES XARXES SOCIALS. QUI EL PERSEGUEIX PENALMENT?

Des de l'inici del conflicte polític que viu Catalunya les xarxes socials s'han convertit en autèntics pous on molts i moltes van aportant el seu granet d'odi.

És espectacular seguir en directe qualsevol roda de premsa i observar com impunement es va fomentant l'odi per les xarxes socials.

Jo em pregunto si hi ha patrullatge policial per les xarxes socials per tal d'investigar la quantitat de delinqüents que campen per les xarxes socials fomentant l'odi, o ara resultarà que emparats en el conflicte polític govern català-govern espanyol, el codi penal ja no és aplicable.

Uns parlen d'aplicar el 155 de la CE, altres de fer la DUI o DI.

Jo demano l'aplicació de l'article 510 del codi penal (Article 510 CP El Ciberdret) als que no saben viure un conflicte polític des de les més elementals normes de la democràcia, ja que atien l'odi enlloc de pensar en resoldre el conflicte de la millor manera, democràtica i pacíficament.

Aquesta societat que per xarxes socials es creix i fomenta l'odi, des del seu smartphone o ordinador, impunement, per no ser perseguida penalment, serà corresponsable de que el conflicte pugui derivar en violències i llavors serà massa tard per amagar-se darrera d'un teclat.


La vida pot ser meravellosa si som corresponsables en positiu perquè ho sigui i actors secundaris en positiu per resoldre el que potser els actors principals són incapaços.

No fomentin l'odi.

Que tinguem sort!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

LA GRAN COMENTADA FOTO DEL PERFIL INSTAGRAM DE MOSSOS

HABEMUS DIRECTOR GENERAL DE COORDINACIÓ DE POLICIES LOCALS DE CATALUNYA

LA PRESÈNCIA DE DONES EN ELS COSSOS DE POLICIA LOCAL A CATALUNYA