SITUACIÓ DE BLOQUEIG POLÍTIC EN PERÍODE ESTIVAL

Realment no entenc el que està esdevenint a España, i menys encara entenc, el que a Catalunya molts es neguen a acceptar i continuen parlant de desconnexió en termes de connectivitat com si les coses anessin o es poguessin resoldre amb un manual d'electricitat de FP 2, i no en termes de negociació política i seguretat jurídica per a tothom.

España no té govern, i per tant, no té un interlocutor ferm, estable, amb una legislatura per davant per poder seure amb un govern català que fins passat setembre de 2016 no sabrem si té bons fonaments o continua "apuntalat" i cal passar per les urnes novament.

España ha de decidir què vol ser de gran, i potser ens anem dirigint cap a unes terceres eleccions estatals que tornarà a guanyar el PP, no tingueu cap dubte, perquè com bé ja he escrit en anteriors post, España és un país d'ordre i d'una lògica molt simple.

Per tant, si el que es pretén per part dels actors dels partits de l'anomenada esquerra PSOE, Podemos, Izquierda Unida, ERC, és prolongar la situació de bloqueig, aprofitant, per desgastar als que pretesament els molesten per als seus objectius, els d'uns governar a España i els dels altres governar a Catalunya (en solitari), tenen mal fixada l'estratègia, perquè d'entrada si hi ha terceres eleccions a España, tornarà a guanyar el PP i segur que amb més diputats.

Potser s'ha volgut anar massa ràpid, tot i que hi hagi arguments que puguin justificar la premura, però calen unes condicions de possibilitat que no són de manual d'electricitat de FP 2. 

Com està clar que dos no es barallen si un no vol, el que queda clar és que sense un acord entre les parts que governen els respectius interessos que passa per la política i no pels tribunals, no hi haurà més que aliment per a la frustració i el desengany.

Veurem com es gestiona i per qui tota aquesta acumulació de frustració i desengany que estan acumulant gran part de ciutadans i ciutadanes que creuen o han pogut creure en la política com a eina de construcció de realitats possibles al servei de les persones. 


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

LA GRAN COMENTADA FOTO DEL PERFIL INSTAGRAM DE MOSSOS

HABEMUS DIRECTOR GENERAL DE COORDINACIÓ DE POLICIES LOCALS DE CATALUNYA

LA PRESÈNCIA DE DONES EN ELS COSSOS DE POLICIA LOCAL A CATALUNYA