LA CORESPONSABILITAT, NO ÉS SUFICIENT

Les crides a la coresponsabilitat que es fan des de les institucions i altres entitats del teixit social per reduir l'incivisme a les poblacions no es mostren suficients.

Sant Cugat no és diferent a la resta de pobles, viles i ciutats, i cal treballar molts altres aspectes.

Els esforços que fan els municipis per presentar-se amb un bon "target de civisme" a la resta del món són cada vegada més ingents i sobretot necessaris per ser atractius per captar nous veïns, visitants i generar bones sinergies de negoci.

Els pobles, viles i ciutats no poden viure i desenvolupar-se només a base de la poca recaptació que representen els impostos municipals d'IBI, IVTM, entre altres que fluctuen ara mateix a la baixa, i transferències de l'Estat.

Tenir un "bon target de civisme" es convertirà cada vegada més en un element de qualitat de les ciutats i un pol d'atracció.

Neteja, civisme, seguretat, disseny i manteniment urbanístic i medi urbà sostenibles, requisits indispensables de les ciutats humanes d'èxit del segle XXI.

L'incivisme és un mal símptoma que cal tractar amb crides a la coresponsabilitat, sí, però també amb la revisió dels sistemes i protocols dels diferents àmbits que l'han d'evitar i combatre.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

LA GRAN COMENTADA FOTO DEL PERFIL INSTAGRAM DE MOSSOS

HABEMUS DIRECTOR GENERAL DE COORDINACIÓ DE POLICIES LOCALS DE CATALUNYA

LA PRESÈNCIA DE DONES EN ELS COSSOS DE POLICIA LOCAL A CATALUNYA