EL DEPARTAMENT D'INTERIOR FA UN PAS MÉS PER LA MILLORA DE LA PRESTACIÓ DEL SERVEI DE POLICIA A CATALUNYA

El que no es pot negar és que el departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya està fent donar de sí l'actual legislació policial vigent al país, sense perdre l'horitzó d'elaborar una nova llei del sistema de policia de Catalunya.

Aquesta ordre publicada al DOGC d'ahir és una resposta a la difícil situació en la que es troben molts municipis catalans que tot i decidint en un moment donat aportar al sistema de seguretat pública del país una part dels seus esforços pressupostaris creant la policia local del municipi, estaven veient com la continuitat de la prestació d'aquest servei, perillava i es complicava molt.

Esperem que aquesta ordre serveixi per millorar la situació a diferents municipis catalans per sumar esforços en la prestació d'un servei bàsic de policia que tan necessari és en els temps que vivim.

Tan mateix, esperem que aquesta mesura permeti que el cos dels mossos d'esquadra puguin esmerçar recursos policials en aquelles poblacions que no tenen policia local i que també necessiten servei bàsic de policia al seu territori.



ORDRE INTERIOR 242/2012

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

LA GRAN COMENTADA FOTO DEL PERFIL INSTAGRAM DE MOSSOS

HABEMUS DIRECTOR GENERAL DE COORDINACIÓ DE POLICIES LOCALS DE CATALUNYA

LA PRESÈNCIA DE DONES EN ELS COSSOS DE POLICIA LOCAL A CATALUNYA