JORNADES SOBRE LIDERATGE EN EL COMANDAMENT DE LES DONES A LA POLICIA

Avui han acabat les Jornades sobre el lideratge en el comandament de les dones a la policia, que s'han celebrat a l'ISPC els dies 16, 17 i 18 de maig.

Destacar la presència de Joanna Young superintendenta en cap de la Policia Metropolitana de Londres, de la comissaria Cristina Manresa cap de la Regió Metropolitana sud del cos de Mossos d'Esquadra, de la intendenta en cap de la Policia Local del Prat de Llobregat Teresa Carrasco, i de la sergenta 2n cap de la unitat de protecció del cos de la Guàrdia Urbana de Barcelona Begoña Alday.

S'han abordat temes sobre el lideratge i la funció directiva, el lideratge femení, la veritable revolució sobre les polítiques d'igualtat, la situació de les dones al cos de Mossos d'Esquadra, comparativa europea amb anàlisi de dades sobre la dona policia, experiències internacionals sobre polítiques per a la promoció de la dona policia, resultats del treball de la xarxa europea de dones policia, el pla d'acció per a promoure l'accés i la promoció de la dona al cos de la Guàrdia Urbana de Barcelona, una magistral ponència de la directora de l'ISPC sra. Nuria Aymerich sobre la Jerarquia i el desenvolupament de la funció directiva, i per acabar un ampli recull d'experiències de dones i homes que ocupen llocs de comandament als cossos de policia de Catalunya.

Tot plegat ha servit per mostrar que queda molt camí per fer i molt per viure per arribar a normalitzar unes dades, que en el cas de la Guàrdia Urbana de Barcelona, són alarmants.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

LA GRAN COMENTADA FOTO DEL PERFIL INSTAGRAM DE MOSSOS

HABEMUS DIRECTOR GENERAL DE COORDINACIÓ DE POLICIES LOCALS DE CATALUNYA

LA PRESÈNCIA DE DONES EN ELS COSSOS DE POLICIA LOCAL A CATALUNYA